Ervaringen van klanten

Begin dit jaar een fijn intake gesprek gehad met Chantal. Ik wilde een frissere huid en tijdens de intake afgesproken om een peeling te gaan doen. Daarnaast kreeg ik van Chantal een persoonlijk advies mee om mijn huid te verbeteren obv de producten van Image. Inmiddels is de peeling achter de rug en ben ik erg blij met het resultaat. Veel gladdere en frissere huid! Nu lekker smeren met mijn nieuwe huidproducten! Tot de volgende keer Chantal!

Maartje Ploegmakers

Super salon met geweldig personeel waar je helemaal tot rust mag komen en in de watten word gelegd.

Kim van de Wijer

Super!!! Geen ander woord voor!

Rachel van Hagen

Heel professioneel en vriendelijk !!

Krista Kolijn

Al meerdere malen voor een behandeling (peelings, microdermabrasie, harsen etc.) bij Chantal en de ladies geweest. De resultaten zijn écht goed; aanrader voor iedereen met acné, grove poriën of littekentjes. Gaan! Alles wordt serieus genomen en en er wordt persoonlijk naar jouw wensen en behoeftes gekeken. Ook de “kleinere” behandelingen als harsen etc. zijn top! Professioneel, eerlijk en met oog voor de klant.

Ik verheug me nu al op de volgende behandeling.

Anke Haenen

Als je 100% wil genieten van je behandeling en ook nog eens met topproducten verzorgd wil worden…dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Een betaalbare behandeling met topproducten door een zeer professionele schoonheidsspecialiste uitgevoerd!

Greet Wuijts

Echt een topschoonheidsspecialiste! Goeie adviezen, fijne behandeling. Altijd duidelijk en transparant over ‘wat te verwachten na’ en wat de prijs is. Kortom een aanrader!

Silvia van Dijk