COSMETISCH ARTS | BOTOX & FILLERS

Bij DermaCare Skinclinic Weert werken wij  samen met Drs. Katja Kalb. Zij is BIG geregistreerd arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde. Samen met jou bespreekt zij tijdens een intake gesprek in een rustige omgeving wat het beste bij jouw gezicht en jouw wensen aansluit. Er wordt alleen gewerkt met veilige 100% afbreekbare fillers. Een natuurlijk resultaat is steeds het uitgangspunt. Het is vergelijkbaar met het werk van een kunstenaar: ze kijkt naar de vormen en proporties, het licht en de schaduwen op het gezicht. Je wordt daarmee na de behandeling een mooiere versie van jezelf!

Botox & Fillers

Zelfs de mooiste huid wordt ouder met als zichtbaar gevolg rimpels. Soms is er echter sprake van rimpels die voornamelijk veroorzaakt worden door mimische activiteit (gezichtsbewegingen). Bijvoorbeeld doordat je vaak fronst. Een botox injectie is dan de oplossing. Deze vult de huid met kleine hoeveelheden botuline toxine in specifieke spieren, om de zenuwen te blokkeren die de spieren laten samentrekken. Wanneer de spieren niet meer kunnen samentrekken zal de huid er gladder en jonger uitzien. Ook kan botox gebruikt worden bij overmatig zweten. De botox zorgt ervoor dat de zweetklieren worden afgesloten en de productie verminderd.

Als er sprake is van diepere lijnen, vouwen en volumeverlies, kunnen we de natuur heel simpel een handje helpen met fillers. We kunnen rimpels, plooien, ingevallen wangen, maar ook lippen subtiel en op natuurlijke wijze opvullen met hyaluronzuur. Onze cosmetisch arts werkt alleen met 100% afbreekbare fillers die al jaren op de markt zijn en daarom hun veiligheid reeds bewezen hebben . Een inspuiting duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. Het gaat over zeer minimale ingrepen welke een maximaal resultaat geven.

Botox  – vanaf  € 140

Fillers – vanaf  € 280