LASERTHERAPIE

De aangeboden lasertherapie bij DermaCare Skinclinic Weert bestaat uit onder andere IPL en eMatrix. IPL oftewel Intense Pulse Light is een gebundelde lichtenergie die wordt omgezet in lichtflitsen die op de huid worden geplaatst. De lichtflitsen zorgen voor het vernietigen van het haarzakje voor ontharing, pigmentvlekken worden afgebroken, ontstekingen tegengaan en vaatjes worden dichtgebrand.

IPL & eMATRIX

 

IPL is zeer effectief voor huidaandoeningen waarbij roodheid naar voren komt. Hierbij zal er gedacht kunnen worden aan couperose en rosacea. De aanwezige vaatjes worden dichtgebrand, waardoor de roodheid sterk zal afnemen. Gedurende de behandeling zal de huid worden gereinigd, een gel aangebracht die dient als geleiding en worden er met de IPL flitsen op de huid gegeven.

De eMatrix behandeling zorgt voor het vernieuwen van de huid. De behandeling zal bestaan uit het reinigen van de huid en de eMatrix zal op de huid geplaatst worden. De eMatrix zijn minuscule naaldjes die in de huid worden geplaatst om collageen en elastine te stimuleren. Tegelijkertijd worden er flitsen gegeven om de kleuring van de littekens te verminderen.

30 min. – vanaf € 55