DERMACARE SKINCLINIC WEERT

DermaCare Weert is in 2008 opgericht door Monique Gielissen. In enkele jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot dé praktijk voor huidverjonging en huidverbetering van Weert en omgeving. Met haar ruime vakkennis en enthousiasme wist zij een in snel tempo een grote klantenkring op te bouwen. In 2016 besloot zij haar focus te verleggen en haar zaak te verkopen. De visie van het bedrijf is sindsdien het zelfde gebleven, namelijk dat een mooie huid begint bij een gezonde huid. Met dezelfde passie voor huidverbetering heeft zij haar zaak in volle vertrouwen overgedragen aan Chantal Schelbergen. Daarmee werd in juli 2016 DermaCare Skinclinic Weert geboren, inmiddels is de praktijk uitgebreid met meerdere medewerkers. Professioneel, klantvriendelijk, gepassioneerd en resultaatgericht, dat zijn de belangrijkste sleutelwoorden die het team van DermaCare Skinclinic Weert omschrijven.

Over Chantal Schelbergen

DermaCare Skinclinic Weert, een gespecialiseerde praktijk voor huidklachten was een droom van Chantal Schelbergen, eigenaresse van deze kleinschalige huidkliniek. Als jong meisje was zij altijd al bezig met schoonheid en wilde ze de opleiding tot schoonheidsspecialiste volgen. Haar vader was het daar niet mee eens en wilde dat ze ging studeren na het behalen van haar VWO diploma. Direct na het afronden van haar HBO Marketing en Communicatiemanagement, heeft ze zich dan toch meteen aangemeld voor de opleiding schoonheidsspecialist. Zelf heeft ze ook altijd een moeilijke huid met acne gehad en weet als geen ander dat je dat erg onzeker maakt.

Haar carrière in de beautybranche begon als commercieel medewerker binnendienst bij één van de grootste cosmeticahuizen van de Benelux. Al snel groeide zij door binnen de organisatie en bekleden zij diverse (management)functies. Bij dit bedrijf heeft zij ontzettend veel geleerd en jarenlang vol overgave gewerkt. In haar laatste functie als trainer kwam ze erachter wat ze echt leuk vond, het overbrengen van kennis en het inspireren en coachen van mensen. Op dit moment geeft ze daarom nog steeds trainingen aan schoonheidsspecialisten omdat ze daar energie van krijgt. Zelf heeft ze na het behalen van haar diploma, ook veel geïnvesteerd in trainingen, congressen, internationale beurzen en events, tot op de dag van vandaag.

Toen ze in 2016 de kans kreeg om DermaCare over te nemen, heeft ze haar hart gevolgd en besloten haar droom werkelijkheid te maken. Uiteindelijk heeft ze van haar  passie haar beroep kunnen maken. Mensen gelukkig maken en laten stralen is haar missie en die draagt ze dagelijks uit in haar praktijk. Haar visie legt ze duidelijk uit tijdens het intakegesprek, ze zal daarbij altijd in alle rust goed luisteren naar uw wensen en een eerlijk persoonlijk advies geven. De Scan & Treatment is daarvoor de perfecte kennismaking met Chantal Schelbergen en haar team.