SCAN & TREATMENT

Ieder mens is uniek en dit geldt ook voor onze huid. Dit betekent dat iedere klant een gepersonaliseerd advies nodig heeft. Belangrijk is om duidelijk in beeld te krijgen wat je graag wil verbeteren aan jouw huid of wat jouw wensen zijn. Daarom hechten wij bij DermaCare Skinclinic Weert naast de huidscan ook veel waarde aan het intakegesprek.

Hoe gaan we te werk?

De Scan & Treatment start altijd met een intakegesprek, tijdens dit gesprek zullen wij jouw wensen inventariseren en een passend behandelplan adviseren. Wij zullen je informeren over wat jouw huid nodig heeft en hoe we samen het beste resultaat kunnen bereiken. Daarnaast worden ook de medische geschiedenis, verwachtingen en huidige verzorgingsroutine besproken. Vervolgens wordt jouw huid onder de loep genomen met het huidanalyse apparaat Observ 520.

Na alle gegevens te hebben verzameld zal er een korte facial behandeling plaatsvinden. Tijdens de behandeling zal er gekeken worden naar de huid, hoe de huid aanvoelt en wat de huid nodig heeft. Na de behandeling voelt je huid schoon en fris aan. Daarna gaan we samen op zoek naar de beste producten voor jou en  jouw huid in de vorm van een persoonlijk huiddieet.

De Scan & Treatment is bedoeld om je kennis te laten maken met ons uniek concept. Om het gewenste huidverbeteringsresultaat te behalen en je huid op langere termijn in conditie te houden is het noodzakelijk om na de Scan & Treatment het geadviseerde behandeltraject te volgen. Dit betekent dat je in principe een samenwerking aangaat met de skinmaster als jouw persoonlijke skincoach. Je mag dan van ons verwachten dat wij jouw huid middels een combinatie van evaluatiegesprekken, regelmatige behandelingen en huidscans (inclusief foto’s)  in topconditie houden. Natuurlijk verwachten wij dan ook jouw medewerking, door je geadviseerde thuisproducten dagelijks te gebruiken en overige verzorgingsadviezen op te volgen. Alleen dan kunnen wij garantie geven op de resultaten en deze ook perfect inzichtelijk maken.

Kort samengevat bestaat de Scan & Treatment uit de volgende onderdelen:

  • Intakegesprek
  • Huidanalyse met Observ 520
  • 5 hoge resolutie foto’s van je huid
  • Kennismakingsbehandeling
  • Gepersonaliseerd huiddieet
  • Starterskit thuisproducten (1 week)
  • Telefonische evaluatie en/of controle afspraak

Alle Scan & Treatments worden uitsluitend uitgevoerd door onze huidexperts.

90 min. – € 95