ONS DREAMTEAM

CHANTAL SCHELBERGEN
CHANTAL SCHELBERGENSkin Master
Chantal is een ervaren huidspecialiste, die zich gespecialiseerd heeft in het verjongen en verbeteren van de huid. Met haar passie voor de huid, haar uitgebreide kennis en jarenlange ervaring is zij een echte expert voor al jouw huidproblemen.
FLEUR MIGCHELS
FLEUR MIGCHELSAllround Schoonheidsspecialiste
Fleur is allround schoonheidsspecialiste met al enkele jaren werkervaring bij DermaCare Skinclinic Weert. Fleur haar passie is om jou te helpen met het verbeteren van de huid. Momenteel volgt zij de opleiding HBO+ Huidtherapie. (“Bachelor of applied science”.)
NIKKI VAN NIEUWENHOVEN
NIKKI VAN NIEUWENHOVENAllround Schoonheidsspecialiste
Nikki is allround schoonheidsspecialiste met een passie voor haar vak.
Je kunt bij haar terecht voor diverse gezichtsbehandelingen zoals onder andere Green Peel, Natural Facelifting, Massage, Browshaping etc. Nikki is werkzaam op donderdag, vrijdag en zaterdag.
ISA LINDELAUF
ISA LINDELAUFAllround Schoonheidsspecialiste
LIZ VAN DER LOO
LIZ VAN DER LOOAllround Schoonheidsspecialiste
CARLIE HOUHOU
CARLIE HOUHOUHuidtherapeut
Carlie Houhou werkt bij ons als huidtherapeut namens Cosmetique Totale. Zij zijn marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Bovendien komen diverse behandelingen in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar.
DRS. KATJA KALB
DRS. KATJA KALBCosmetisch Arts
Drs. Katja Kalb is een ervaren cosmetisch arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Je kunt bij haar terecht in onze praktijk voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren d.m.v. botox, fillers en PDO draden.

ANOUK HOVING
ANOUK HOVINGVoedingsdeskundige
Mijn naam is Anouk, 27 jaar en sinds oktober 2017 mama van Stan.
Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als voedingsdeskundige. Tijdens mijn business studies heeft mijn interesse in voeding en natuurgeneeskunde toch de overhand genomen. Door vele boeken te verslinden en verschillende opleidingen te volgen in voeding en natuurgeneeskunde heb ik me hier verder in verdiept en ontwikkeld. Al snel volgde de beslissing om een studie in Orthomoleculaire Geneeskunde te volgen en fulltime aan de slag te gaan als voedingsdeskundige.