ONS DREAMTEAM

CHANTAL SCHELBERGEN
CHANTAL SCHELBERGENSkin Master
Chantal is een ervaren huidspecialiste, die zich gespecialiseerd heeft in het verjongen en verbeteren van de huid. Met haar passie voor de huid, haar uitgebreide kennis en jarenlange ervaring is zij een echte expert voor al jouw huidproblemen.
ISA LINDELAUF
ISA LINDELAUFAllround Schoonheidsspecialiste
Isa is schoonheidsspecialiste. Zij werkt inmiddels al enkele jaren binnen onze praktijk. Haar doel is om jou stralend de deur uit te laten gaan! Isa heeft de opleiding tot allround schoonheidsspecialiste gevolgd en met success afgerond.
NIKKI VAN NIEUWENHOVEN
NIKKI VAN NIEUWENHOVENAllround Schoonheidsspecialiste
Nikki is allround schoonheidsspecialiste met een passie voor haar vak.
Je kunt bij haar terecht voor diverse gezichtsbehandelingen zoals onder andere Green Peel, Natural Facelifting, Massage, Browshaping etc. Nikki is werkzaam op donderdag, vrijdag en zaterdag.
LIZ VAN DER LOO
LIZ VAN DER LOOAllround Schoonheidsspecialiste
Liz is allround schoonheidsspecialiste, enkele jaren geleden gestart als trainee en inmiddels parttime werkzaam binnen onze praktijk. Liz haar passie is om jou te helpen met het verbeteren van jouw huid! Je kunt bij haar terecht voor diverse gezichtsbehandelingen.
MARINA STEIJNS
MARINA STEIJNSHuidtherapeut
Marina Steijns werkt bij ons als huidtherapeut namens Cosmetique Totale. Zij zijn marktleider op het gebied van hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, acne, littekens, kalknagels, pigment, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Bovendien komen diverse behandelingen in aanmerking voor een vergoeding door de zorgverzekeraar.
DRS. KATJA KALB
DRS. KATJA KALBCosmetisch Arts
Drs. Katja Kalb is een ervaren cosmetisch arts en gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Je kunt bij haar terecht in onze praktijk voor het verminderen van rimpels en het verbeteren van de gezichtscontouren d.m.v. botox, fillers en PDO draden.

ANOUK HOVING
ANOUK HOVINGVoedingsdeskundige
Mijn naam is Anouk, 27 jaar en sinds oktober 2017 mama van Stan.
Sinds 3 jaar ben ik werkzaam als voedingsdeskundige. Tijdens mijn business studies heeft mijn interesse in voeding en natuurgeneeskunde toch de overhand genomen. Door vele boeken te verslinden en verschillende opleidingen te volgen in voeding en natuurgeneeskunde heb ik me hier verder in verdiept en ontwikkeld. Al snel volgde de beslissing om een studie in Orthomoleculaire Geneeskunde te volgen en fulltime aan de slag te gaan als voedingsdeskundige.