Orthomoleculair voedingscoach

Voedingsadvies
Als orthomoleculair voedingscoach help ik je het voedingspatroon te vinden dat bij jou past én leefbaar is. Of dit nou gaat om het maken van een blijvende verlaging in je vetpercentage, het aanpakken van die vervelende darmklachten, (chronische) huidklachten, hormoonklachten, leren hoe je volwaardig kunt eten tijdens je zwangerschap, baby- en kindervoeding… You name it! Als verdieping gewenst is kan er worden gekozen voor aanvulling met lab onderzoek en urineanalyse. 

Intakegesprek
Tijdens een intakegesprek van 45 minuten bespreken we jou doelen /klachten, medische achtergrond en huidige voedingspatroon. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk voedingsadvies wat je digitaal toegestuurd krijgt. Het intakegesprek is inclusief handleiding en recepten. 

Duur: 45 minuten
Prijs: 79 euro 

Vervolgconsult
Tijdens het vervolgconsult bespreken we aan de hand van het advies wat goed en minder goed is gegaan. We doen een meting en beantwoorden vragen. Na het gesprek stellen we nieuwe doelen op en reiken we je handvatten aan voor het vervolgtraject.

Duur: 30 minuten
Prijs: 39 euro

Lab onderzoek & Urineanalyse  
Wil jij meer inzicht in je gezondheidssituatie? Tijdens een consult is het mogelijk om verschillende analyses te doen door middel van bloed-, speeksel- en urinetesten. De analyses helpen ons bij het verkrijgen van inzicht in jouw huidige gezondheid en zo tot de juiste diagnose te komen. Op deze manier kunnen we je nóg beter helpen met een persoonlijk voedingsadvies en eventueel suppletie.

Prijzen: 
Labtesten op aanvraag
Urineanalyse: 75 euro