Hoe kies je de juiste nachtcrème?

Nachtcrème is het eerste product dat je kiest wanneer je je dagelijkse skincare routine opbouwt. De nachtcrème heeft namelijk een volledige focus op het voeden en herstellen van de huid (ten opzichte van dagcrème die ook moet beschermen) en daardoor is dit het meest effectieve product voor huidverbetering. Bij het kiezen van de juiste nachtcrème is de term ‘one product fits all’ niet juist. Voor ieder huidprobleem hebben wij verschillende nachtcrèmes en overnight masques die huidverbetering in werking zetten. In de afbeelding hieronder kun je precies zien welke nachtverzorging wij adviseren op basis van een huidprobleem.

 

Heb je last van een droge huid, hyperpigmentatie, huidveroudering, rosacea en/of roodheden of acne? Klik dan op de links om te zien welke nachtverzorging wij daarbij adviseren.

3 redenen waarom nachtcrème de sterspeler is in jouw skincare routine

1. Nachtcrème is het meest krachtige product binnen een dagelijkse huidverzorgingsroutine. Je kiest dit product als eerste wanneer je jouw skincare routine samenstelt, om de grootste stap naar huidverbetering te zetten.

2. Waar skincare voor overdag de huid moet beschermen, staat de nacht centraal voor herstel. De nachtcrème kan zich daardoor volledig focussen op het voeden van de huid.

3. Het krachtige ingrediënt retinol mag je alleen ’s avonds gebruiken en bevindt zich daarom voornamelijk in nachtcrèmes. Hierdoor behoren deze nachtcrèmes tot de meest krachtige skincare producten.

Your Daily Skin Routine

Ben je al bekend met Your Daily Skin Routine? Dit is een handige tool waarin je een volledige skincare routine opstelt om jouw huid zo goed mogelijk te verzorgen. Daarin begin je dus eerst met het kiezen van de nachtcrème, omdat dit het grootste effect heeft op jouw huidconditie. Wil je graag wat hulp bij het bestellen, neem dan gerust contact met ons op!