Dermatude Meta Therapy

Wat is Dermatude Meta Therapy?

Dermatude Meta Therapy is een veilig, 100% natuurlijk anti-aging concept en is klinisch bewezen effectief.
Meta Therapy behoort tot de categorie diepgaande behandelingen. Het is een mechanische behandelmethode die het natuurlijke celregeneratieproces van de huid activeert zonder risico op de ontwikkeling van subcutaan littekenweefsel. Behandeling is pijnloos, veilig en op gelijke diepte – ongeacht behandelzone.
Dermatude Meta Therapy werkt volgens een totaalconcept: tijdens de behandeling worden actieve werkstoffen met bewezen effectieve ingrediënten aangebracht. Deze worden dankzij de microperforaties in de diepere huidlagen gebracht, precies dáár waar de werkstoffen de meest effectieve werking hebben. Behandelresultaten worden geoptimaliseerd, behouden en verlengd met Dermatude Skin Care voor thuisgebruik.

Dankzij de effectieve aanpak van vele indicatiegebieden is Dermatude Meta Therapy een toevoeging in iedere schoonheidssalon of huidinstituut. 

De oplossing voor iedere klant !

Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid en zorgt voor een ongeëvenaarde healthy glow. Bewezen effectief bij de aanpak van: rimpels, wallen en donkere kringen, verlies van stevigheid, vergrote poriën, acné littekens, pigmentatievlekken, droge huid en meer!

Alle leeftijden, alle huidtypes, alles wat je nodig hebt!